Over Onze Showroom

Onze Showroom richt zich als groothandel/importeur op de marktgebieden: Sport, vrije tijd en outdoor. We proberen met toonaangevende (Europese) merken – welke we exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt importeren – onderscheidend te zijn en van meerwaarde voor onze dealers.

Snelheid van leveren, een goede klantenservice en aanvullende diensten zoals o.a. onze montage dienst zijn speerpunten in ons dagelijks streven naar net dat beetje meer.

En dat beetje meer delen we graag met onze dealers; een beetje meer aandacht, een beetje meer ondersteuning en een beetje meer marge.

Geïnteresseerd om ook dealer te worden?

Wij werken met een selectief distributie beleid en vragen u dan ook vriendelijk een korte introductie van uw bedrijf, waar u gevestigd bent, wat uw doelgroep is en welk type product thans uw hardrunners zijn. Graag onderzoeken we dan in een kennismakingsgesprek de mogelijkheden.

Bent u particulier?

Dan zijn we vereerd met uw bezoek en willen we u graag verder informeren over onze mooie merken. Dit kunnen we het beste doen aan de hand van onze merkenpagina’s van onzeshops.nl. Per merk vindt u hier vrijwel alle informatie. Kunt u iets niet vinden? Dan krijgt u via de mail, chat of telefoon van de desbetreffende pagina ook het snelst de relevantste informatie.

Uitgebreide bedrijfsinformatie

Onze Showroom is een handelsnaam van WOLVE Handelsonderneming VOF, welke in 2014 is opgericht door de studievrienden Harjen Wolters en Paul Veroude. Waar we in 2014 zijn gestart met de exclusieve import voor Nederland en België van Sponeta Tafeltennistafels op de zolder van het bedrijfspand te Son zijn we in een paar jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde importeur van 6 merken. Vanaf medio 2015 is de volledige showroom aan de voorzijde op Ekkersrijt 2004 in gebruik genomen waar iedereen welkom is om onze producten te komen uitproberen.

Naast onze locatie in Son waar we behalve logistiek, de administratie ook de backoffice aanwezig is, hebben we in Alphen a/d Rijn ons verkoopkantoor. Met beide steunpunten kunnen we al onze dealers zowel in Noord-Nederland als diep in Vlaanderen op de juiste wijze ondersteunen.

Stage en vacatures

Naast ons vaste team aan medewerkers zijn erbij ons altijd meerdere stagiaires op diverse niveau’s actief. Met onze sportachtergrond en als erkend leerbedrijf vinden wij het belangrijk om in de jeugd te blijven investeren. Andersom leren wij elke dag van onze stagiaires en geven ze ons inzicht hoe de jeugd (toch een belangrijke groep eindklanten van onze producten) kijkt naar online aanbiedingen en onze producten.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons bedrijf?
Stuur een korte e-mail met motivatie en CV en je stage verwachtingen naar info@onzeshowroom.nl

Vacatures
Ons jonge en hechte team is gelukkig redelijk honk vast. Maar u bent van harte uitgenodigd om hier regelmatig te kijken naar een nieuwe vacature of anders een open sollicitatie te sturen naar info@onzeshowroom.nl